Minimum 15 personer

Menu Tapas

 Saltet laks med rygeost, agurk, radise & purløg

Håndpillede rejer med dildmayo & citron

Charcuteri(pølser, skinke, paté)

Farseret unghane i butterdej med sprød salat

2 gode oste

Tæt chokoladekage med kompot & skum

Kr. 250,- inklusiv brød & smør

Buffet

Saltet laks med rygeost, agurk, radise & purløg

Rejecocktail med håndpillede rejer & friske asparges

Sprød gedeosterulle & Seranoskinke, rucola, sorte oliven & tomat

Langtidsstegt kalv & Braiseret svinekølle

Stegte kartofler med timian

Lammefjordsgrønt

Mixet grøn salat

Grov salat med bulgur, bønner, kikærter og grønne oliven

Hvidløgsdressing, Vinaigrette, Skysauce

2 gode oste

Vanillefragilite med syltede/friske bær

Kr. 355,- inklusiv brød & smør

Klassisk Dansk Frokostanretning

Røget laks med røræg

Håndpillede rejer og dildmayo

Pandestegt fisk med remo

Hønsesalat med svampe og bacon

Fransk landpaté med rødbede og cornichons

Frikadelle med rødkål og agurkesalat

Kr. 185,- inklusiv brød & smør

Tilkøb:

Kryddersild med creme fraiche, rødløg, smilende æg og dild  Kr. 45,-

Karrysild med æble, rødløg, smilende æg og karse  Kr. 45,-

Begge sild Kr. 75,-

Sprød flæsk med løg og æbler  Kr. 75,-

Æggekage med bacon, tomat, sennep og rødbede  Kr. 60,-

Tarteletter med hønsefrikassé  Kr. 65,-

 2 gode oste  Kr. 45,-

Ostetærte i butterdej med brie og solbærsyltetøj  Kr. 55,-

Chokoladekage med kompot og skum  Kr. 55,-

Vanillefragilite med syltede/friskebær Kr. 55,-